SANNINGEN!!!

Jag är i Malmö nu!!! På en kort visit! För jag kommer att flytta till Sundsvall, helt! Det är typ 90% säkert i alla fall!!!! Så om ni vill ses, hör av er! PUSS

Hemligheten :O

Jag har en hemlighet, en stor, jätte stor hemlighet! Ingen vet! Jo 4 pers, ingen mer. Och om du är nyfiken kan du väl kika in i morgon, för det är då ni får reda på vad det är! Nu drar jag, fråga inte mig ikväll, för det hjälper inte, jag kommer inte att berätta!!! Ni får veta i morgon! puss

Jag är kär!!

Jag är sjukt kär i Sundsvall! Sundsvall är kärlek! Det är sjukt vackert, folk här verkar endå uppskatta min dialekt! De är sjukligt trevliga och jag är helt såld! Jag trivs jätte mycker, jag älskar IN och jag börjar tom tycka om drakarna! Kanske att man skulle flytta hit endå?? Ni vill att jag uppdaterar mer,men hjälpa mig, vad vill ni läsa om?

Idag var jag i stan, glömde köpa batteri, men ska göra det i morrn. Nu slutar jag jobb, så nu ska jag hem. Hem till mitt söta hotell! Måste packa och sånt, för i morgon så ska jag sova i lägenheten, sen övermorgon ska jag tillbaka till mitt hotell! Ska försöka se om de inte råkar ha en ledig plats någonstans, hade varit så skönt och slippa byta liksom! Nu ska jag vandra, ska upp tidigt i morgon, det är jue möte!! Puss

Sundsvall for life eller??

Nästa vecka kommer domen! Vi ska prata om framtiden, om jag ska bli kvar eller inte. Det verkar ju som att alla på kontoret vill och tjejerna på bokningen vill att jag ska vara kvar. De sa det till mig idag, att de gärna ville att jag flytta dit och blev derras bokningschef permanent, och detta utan att jag ens nämnt något för dem. Jag kan inte riktigt förklara känslan jag har här uppe, jag vet inte vad det är, men jag är glad hela tiden fast jag är själv för det mesta, eller under dagen i alla fall. Men det spelar inte så stor, jag är endå glad och så. I morgon är det frukost klockan 9 med några nya soon-to-be säljare, Patte och Daniel. Mina batterier är dåliga så jag måste köpa nya, så det gör jag nog i morgon, ska en vända på stan också tror jag. Då ska jag knäppa kort.

Jag måste bara berätta vad jag är sjukt besviken på! Det är ju då att här på hotellet så finns det ingen äggröra, bacon och sånt. Utan bara bullar å kokta ägg. Alltså det är en grym frukost, men inte sådär jätte äkta hotell frulle med scrambled eggs och bacon och så... ja nu har jag fått lättat på hjärtat. Tror att jag ska se ett eller två avsnitt av sex and the city sen ska jag lägga mig så jag kommer upp i tid ja! Goder natt!! Lämna en kommentar, och skriv vad ni vill att jag ska skriva om vettja!!! För det blir ju lätt att man glömmer saker förstår ni! Puss

Pics

Här kommer lite bilder från flyget. Det har inte blviit mycket bilder för jag har inte hunnit med det. Men i morgon ska jag knäppa kort. Just nu är jag på mitt hotellrum. Jag har köpt internet uppkoppling. Jag ska väl sova snart tror jag, försöka komma upp till frukosten. Men ja, Mr Handsome har nog andra planer. Anyways, uppdatering i morgon, pics nu!



           

Hälsning från norrland!

Nu är jag här. Jag ligger just nu i sängen på mitt hotellrum och jag kommer förmodligen somna ganska snart. Resan hit var bekväm och snabb. Köpte inget i tax free shopen trots att jag spenderade alla mina lediga timmar där. Jag har hunnit jobba också! Jag mår bra i stort sett. Saknar hemma ganska mycket men, det är väl vana helt enkelt. Jag uppdaterar mer när jag hinner. Bilder kommer också snart! Puss på er!

Helt på riktigt!

I morgon åker jag, helt jävla på riktigt. Det känns s j u k t . Det känns ja, det är liksom en obeskrivlig känsla, egentligen känner man ingenting, samtidigt som man känner massa. Jag har liksom i princip packat ner hela mitt liv i en stor resväska och en weekendbag. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan. Men hörrni, lämna en kommentar eller två så blir jag gla! Nu ska jag logga ut, packa det sista och börja fixa mig! Vi hörs när jag är i Sundsvall!

Resväska

Idag var jag, mamma och pappa på stan. Vi köpte en resväska till mig. Den är jätte fin, och rosa. Men inte sån där ful rosa, utan en fin rosa. En Cavalet! Den var på rea så det var skit bra! Vi köpte även en datorväska så jag kan ha Hulda med mig. Ja min dator heter Hulda. Jag har tagit efter det av min syster. Hennes bil heter också Hulda. Jag va på jobbet idag, hämtade min biljett och lämnade min nyckel. Det kändes. Mycket. I morgon kommer det kännas mer. Jag fick 500 kr av min mammas chef för att jag skulle resa iväg. Vilket fick mig att inse, att jag brode resa oftare, då kanske jag får mer pengar. Jag ska nog starta en Sundsvalls kategori, vad sägs?

Norrland håll i hatten!

Okej! Det är bestämt! På måndag åker jag till Sundsvall för att inta position som bokningchef. Jag är liv rädd. Jag menar det är typ skit kul, men jag kommer sakna Malmö som fan! Jag kommer sakna Malmös bokningsavdeling, det gör jag redan och jag har inte ens åkt. Men det kommer nog bli bra. Jag vet inte ens hur länge jag kommer stanna. Jag får mycket mer info i morgon. Men ja, Sundsvall ska jag bo i, nu ett tag i alla fall.

Hemlis.

Okej, jag har en hemlis. Som jag både är överlycklig över samtidigt som jag är livrädd! Jag kan inte berätta mer än att om det blir så att detta går igenom nu, så kommer jag att flytta, lång, väldigt väldigt väldigt långt. Inte är det bara långt, utan väldigt väldigt väldigt snart också! Jag återkommer mer i morgon, för då kommer jag veta!

Vet ni vad förresten, idag är det heller ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag! GRATTIS!

Black beauty





Black beauty is here! Snacka om att det kommer bli bättre inlägg nu, massa pics och skoj! Jag har redan tagit typ 200 bilder, från dag 1 på Malmöfestivalen ! Jag ska iväg och jobba nu, och sen bär det av till Malmöfestivalen och dag 2!

Deep down inside I feel to scream

Av lycka. Jag vet inte varför. Men den senaste tiden eller de närmsta tre dagarna har jag bara varit fullkomligt lycklig. Jag älskar mig själv just nu, och om ni andra inte gör det, who the fuck cares?

På fredag börjar Malmö festivalen! Vi ska supa skallen i små smulor och festa satan!!!! Ses i dimman, yah??


Sexonera

Sexnoera = Att ha sex liksom



 

(Josefin Larsson)

Fucking lovely day!

VIlken underbar dag!!! Jag är på så sjukt bra humör idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Hoppas ni får en lika underbar dag som jag!

Tradera eller??

Jag bestämde mig för att rensa garderob och annat här hemma, jag har tagit ut varenda ett plagg jag äger, placerat de på sängen, fotat det som ska säljas och låtit det ligga, nu är jag så trött att jag tänker lägga mig på alla kläder och sova, sen får jag väl organisera och hålla på. Vad ska ni göra en lördag som denna?

Den tunga början

Det är tävlingsdagar på jobb. Det är då det serveras upp med läsk, chips, naturgodis, vanligt godis osv. Jag skulle packa upp allting och hälla upp i skålar. Jag kan faktiskt inte förklara hur svårt det är. Inte för godiset, möjligtvis inte för chipsen, men naturgodiset och redbull. Det i princip dödar mig, det vattnas i munnen, jag måste stå emot!

The beginning of something new

Anledningen till att du inte har haft mens på flera månader är din vikt, och ja det är ju så att är man överviktig så är det mycket svårare att få barn. Hon kunde lika gärna ha gett mig en käftsmäll! Där tog alla mina ursäkter slut, no more. Jag har blundat för tidig död, högt blodtryck, diabetes och alla andra sjukdomar som kan döda mig. Men jag kan inte blunda för detta. Detta är nu dag tre. Det går framåt, det är jobbigt, men det måste funka. Bröd, pasta, potatis, godis, och alla de bovarna är och förblir borta, i alla fall för ett år framåt. Min nya bästis heter 4 liter vatten om dan. Jag ska klara detta.

This is the beginning of something new!


Måla måla måla...

Igår var jag iväg och köpte väggfärg, mörkturkos. Jag började måla men insåg efter att ha försökt i flera timmar att detta inte var något arbete för mig! Så pappa tog över. Men jag måste faktiskt ha credd för att ha försökt själv! Det blev väldigt fint, jag är ovan, men det kommer väl. Det kommer bli kanon när alla vita möbler faller på plats också! Bilder kommer jag lovar!!!

Jag är på jobb nu, var hos Sofia på fika innan jag for hit. Hon hade gjort en jätte god paj! Mumma! Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag vill liksom sluta nu, nuu, nuuuuu!!!

Live från jobb

Nu är jag på jobb, shoppingen idag var underbar och mysig. Först fikade vi på Espresso house, sen så shoppade vi satan. Jag köpte ett par sunnies, Lancomes läppglans Juicy Tubes, köpte peach, luktar ljuvligt! Sen så köpte både jag och Rebecca Cliniques tre stegs hudvårds mojs. Vi hade skit kul, gick folk på nerverna och jag åt på kinabox. Sen åkte vi till jobb!Nu är vi här, de har fått en chans på typ världens fetaste bonus och alla sitter och är skit peppade! Ljuvliga dag! Nu ska jag faktiskt jobba lite! Hm, tänk så kunde jag också få en bonus?!

It's a wonderful day!

Jag har bestämt mig för det! Att det är ska bli en sjukt underbar dag idag! Jag är uppe såhär tidigt för att jag ska träffa Rebecca i stan. Vi ska dricka frappe, äga rean och skratta åt fula folk. Sen ska vi till jobbet och bara vara så jävla bäst! Efteråt så ska vi hänga och sen ska jag hem och ta ett glas vin, eller varför inte en hel flaska när jag väl är i gång?

Mr Georgeous ringde mig i natt två gånger och var full och glad, medan jag var trött och sov. Men när han väl hade skakat liv i mig och jag inte var så trött längre, då skulle han sova. Ja men what about not pucko? Anyways, nu ska jag kränga frulle sen ska jag iväg till bussen! Ha en bra dag hörrni!!

Jag bitter? Nähä du!

Nej då jag är inte alls bitter för att jag har lagt 200 spänn på solskydds mög och endå sitter jag här som en räka och har ont i hela kroppen.
Jag är heller inte bitter för att jag inte har tomma skivor och jag behöver en jävligt fort!
Jag är inte bitter för att mina fötter dödar mig och för att jag faktiskt har köpt för små skor som jag måste töja ut och det tar en jävla tid innan det händer liksom.
Jag är inte bitter över att klockan är 1 och att jag ska upp om 7 timmar fast jag inte ens har lagt mig, nej då!

Jag är inte bitter, inte alls!



RSS 2.0