The Schulmans

Ni kanske har läst i tidningarna, på bloggarna och ja överallt att the schulmans har separerat och är allmänt jobbiga mot varandra. Vet ni vad jag tror? Att det hela är ett stört skämt från derras sida. Jag menar det är väl endå möjligt? Dem är mycket väl kapabla till det. Eller vad tror ni??

Hur som helst, jag vaknade kring 11, jag fick ett sms av min chef...

"Kl 13.00 är det nyckelpersons möte. Så var anträffbar i tyst miljö. Mvh ......"

Jo vi ska visst ha möte genom telefon verkar det som. Skit bra. Kan man endå fixa och dona med saker undertiden också. Jag är ganska pisst på en tidning i Sundsvall just nu. Dem har lovat att skicka en annonskorrektur till mig, men har jag fått den?!?! NEJ!!! och om dem printar annonsen innan jag fått se korrekturen kommer jag bli förbannad på riktigt. Nu ska jag klä på mig och dra till jobb, har många intervjuer idag. Vi hörs... tjingeling!


Hösten i Norrland

Först så vill jag berätta om min helg! Den har varit helt fantastisk! Först och främst så var det SAPA Weekend på jobbet, det är tävlingsdagar för både bokerskor och säljare. Där vinner man as mycket priser och pengar och sånt. Så då först i fredags så kom jag till jobb och då hade Matz en som jobbar i Malmö kommit upp till oss i Norrland för att köra controllningen härifrån tillsammans med vår controller. Så det var hur kul som helst att träffa honom, han är en störtskön snubbe. Sen så for jag till ICA och handlade lite smått och gott till tjejerna på bokningen, pyntade upp rummet med serpentiner och blåste upp ballonger och så. Sen i och med att det är tävling så finns där as många visningar, så vi direktbokade och bokade om på morgonen, jag och två tjejer till körde dagspass både lör & sön. Vi har beställt käk båda dagarna, liksom haft det allmänt trevligt och så. Igår så stack jag, Amanda och Hannah till en krog här i Sundsvall, tog några drinkar och sen for vi hemåt.

Idag körde vi ett morgonpass till och efter det så vart jag ledig. Jag har på min lediga tid hunnit med både att sola solarium, mycket bra drop in solarium som finns här i city. Shoppade, jag köpte ett par uggs, fast det var inte uggs utan något billigare, men endå uggs. En väska, nagellack, strumpor både tunna och sådana där höst/vinter tjockis Hello kitty strumpor. Jag undrar om strumporna är för barn, dem såg jävligt små ut, one size, men dem passar i alla fall. Sedan efter min shopping tur orkade jag inte laga mat så jag beställde med kina käk. ´Nu har jag tagit på mig mina tjockis strumpor för det är skit kallt, det blåser så in i helvete. Hoppas det lugnat ner sig tills i morgon. Hoppas ni också haft en trevlig helg.



























Dubbelt pass..

I morgon ska jag upp tidigt, för jag sa jobba. I morgon kommer jag jobba från 10 - 22, ja minst. lär väl mer bli 10 - 23 eller tom 00 om det är as mycket jobb. Huvva! Det är alltid lika underbart när man ska upp i ottan och klockan snart är tre och man har inte lagt sig än. Jag skulle lika gärna ha kunnat gå ut en sväng, men nej jag skulle ju lägga mig tidigt ikväll ju, ja tidigt my ass. Men nu ska mitt ass sova. Hörs från jobb i morgon tror jag, eller kanske det beror på. Men i morgon ska ni alla fall få en foto update. Jag är sugen på cola.. hm.


Sover du?

Jag har alltid tänkt på detta. Vissa frågor är ju bara så jävla onödiga och helt jävla värdelösa. Som tex denna frågan, någon ringer dig typ 7 på morgonen, det är en lördag, dagen innan har man varit ute, man svarar med världens groggy röst, och så frågar personen "sover du?" nejdå inte alls, jag putsar fönsterna, gör morgon gympa och balanserar en bok på huvudet. Eller denna frågan, vad gör du? Den kan vara okej ibland, men inte när man tex. har sagt vad man ska göra hela dagen som tex. jobba, eller när man pratat med någon för en liten stund sen och man bara igen, vad gör du?? Är det bara jag som tycker att dem frågorna är helt onödiga??

Hur som helst, jag måste bara berätta om Denice små underbara musikaler hon smsar varje morgon. Vid 9 tiden när jag är helt död och ligger i väldigt djup sömn, så smsar hon typ..


The moment I wake up ;D
...I SEND A LITTLE MESSAGE TO YOU! (=)
FOREVER AND EVER YOU'LL STAY IN MY HEART
AND I WILL LOVE YOU FOEVER AND EVER,
WILL NEVER' APART
....någon text jag inte kan
HEARTBREAK FOR ME
*smile* *smile* *smile*



Hahahha är det inte underbart??


Sen så är det en biggie på gång!!! Japp, men det får ni inte reda på förrens om två veckor så ja... maha!


Dagens skämt...och det är inte ett...

Ja idag så stampade jag in på kontoret och sa "vi måste prata" och det gjorde vi så allt gick bra. Sen fick jag äpplekaka. Så jag blev gladare. Sen tog jag itu med allt från dagen innan. Så det var bra. Sen så skämde jag ut mig typ totalt. Där är en karl på jobbet, typ han är världens snällaste, så frågade jag lite snällt hur gammal han var dårå. Så sa han gissa, och redan där så visste jag att japp, nu kommer jag skämma ut mig, så jag försökte typ, ja men jag vill inte gissa jag gör det inte och så vidare, men han gav sig inte så sa jag. 40? Han ba, okej 40 prick eller? Ja ba nejdå.. 42... han bara okej tack.
Det visar sig att killen är 34. CHACING! GRATTIS TILL MIG! Det första jag tänkte var, så nu säger jag upp mig. Hur som helst, igår gick ju skit så jag satt mig och boka på en av dem viktigaste säljarna vi har, så får jag in ett bok, pratar med honom idag så sa jag, hörrdu det där är ett sälj jag bokade in besöket! Skit bra säger han, team work. Han sålde inget och dem hade klagat på "bokerskan" under hela visningen. underbart. hahaha jag kan inget annat än skratta just nu.
Sen så är det även såhär att jag är stört kär mina vänner, japp helt jävla underbart kär. I en fucking väska!!! Det är en Louis Vuitton, den är svart och underbar och kostar 18.000 kr. Om ni någongång känner att ni vill bidra med en slant eller många eller alla så får ni väldigt gärna göra det.




Frustration med CAPS

Jag är så sjukt frustrerad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag verkligen kämpar och kämpar och jobbar som fan. Jag verkligen lägger ner all tid jag har här på jobbet, jag kämpar för att liksom bilda en sjukt bra stämmning på bokningen, jag kämpar för att inte ha allt för mycket ändringar för dem så att dem inte ska se mig som något monster som kommer och ändrar på hela derras tillvaro. Jag kämpar för att behålla det mesta som det har varit och för att ha en schysst relation med tjejerna men ta mig fan det funkar inte. Jag trodde att jag hade gjort allt klart hur det ska va och kommer att vara, hur det bör vara för både min och derras skull men icke. Jag menar jag är sjukt konflikt rädd, men jag måste fan sätta ner foten nu för det går inte längre. Jag får skit varje gång det blir crap resultat. Jag sitter där om kvällarna och är frustrerad. Jag är den som jobbar röven av mig för att det ska bli någorlunda bra resultat så jag slipper få skit. Men i morgon tänker jag sätta stopp för all skit som pågår, som fan. Jag har inte flyttat 100 mil för all skit. Jag har flyttat 100 mil för att få placet på benen och det är precis vad jag tänker göra om det så krävs mirakel så ska jag fan ta mig fixa det. Så det är så!




ps. hoppas jag är lika pepp i morgon när jag vaknar ds.

Spazat...

Jag har bokat klipp & färgningstid nästa fredag på SPAZE här i Sundsvall. Nu ska det bannemig göras något åt kråkboet. Jag funderar på att tatuera mig också. Jag är skit skraj, men jag måste övervinna det också någon gång. IDag hade vi bokningsmöte, alla tjejerna samlades, och jag sa till dem att det var dax att rycka upp sig. Minsann och det gick bra, stor eloge till mig tycker jag. Jag måste börja uppdatera om roligare saker tror jag. Japp! FROM i morgon! Hörs då!


Skåningar...

Nu är klockan 02.03 och jag saknar er mer än någonsin. Vet inte varför, men saknaden kröp fram. Kanske för att jag inte förrens nu har insett att jag faktiskt har flyttat ifrån alla er och allt där hemma. Jag har varit i Sundsvall i 21 dagar nu, all alone. Det som håller mig kvar är att jag faktiskt gör framsteg i en karriär. Det som också håller mig kvar är att jag alltid kommer att ha kvar er no matter what !  Mina älskade skåningar, herregud jag trodde aldrig att jag skulle sakna skåne, jag hatar ju skåne, eller gör jag? Well i dunno. Men jag saknar er i alla fall och jag älskar er otroligt mycket....


Dagens räddning...

Igår så ringde mamma mig när jag va på väg till affären. Dum som jag är råkade jag säga haha ja detta är inte speciellt kul att leva själv, handla hela tiden och pengarna tar ju slut så jävla snabbt. Då undrade hon hur mycket pengar jag hade och jag va ju tvungen att säga att jag inte hade speciellt mycket. I morse så vaknade jag utav ett sms där det stod att hon satt in pengar på mitt konto och att hon älskar mig mest i hela världen. Snacka om att jag älskar min mamma, hon är så jävla bäst så det inte finns! Så nu ska jag iväg och spendera mina pengar. Mest på annat än mat! På återskrivande!!

Mamma mia!

Jag har nu sett filmen Mamma mia! Och mamma mia vilken film! Älskar den. och något jag har fastnat för extremt är låten som jag lagt in. Idag har jag inte gjort något speciellt kul. Städade vilket innebar dammsuga, skura golv osv. Lagat lite mat och sådant skit. I Sundsvall verkar det som att alla familjer köper hem Pizza på söndagar. För mina grannar kommer hem med pizzakartonger titt som tätt och det är alltid en ny granne. Jag känner mig lite ensam. Solen skiner överallt men just här var jag sitter är det mörkt och dystert. Wonder why. Men tyck inte synd om mig, det är det sista jag behöver, jag behöver uppmuntrande ord och inga åhhh jag tycker synd om dig.

Nu ska jag iväg å tycka synd om mig själv, kanske se Mamma Mia igen??
 



The Airport

Några veckor gammalt, men endå.



Här finns väldigt mycket av röd och orange inredning. Dem små fyrkantiga stolarna är röda, de andra stolarna vid bordet bredvid mig är oranga, där är en stor skylt som skriker CAFE i rött, och dessa 3 meter höga, enorma, skrikiga fotöljerna jag sitter i är oranga. Dem har verkligen satsat på inredningen, allt är nytt, fräscht och snyggt, förutom golvet, det är gammalt, risigt och sprucket på vissa ställen. Men åter till fotäljerna jag sitter i! Dem är lite som jag själv, störst bäst och vackrast. Dem skriker efter uppmärksamhet och dem är one of a kind. Jag äter en yogurht som kostar 19 kr, jag tänker äta den väldigt sakta och njuta, varje krona måste avnjutas, speciellt nu när jag står på egna ben. Det är ju därför jag sitter här på Sturup, Malmös flygplats. Det är för att jag väntar på mitt flyg, som är en timme försenat, för att det är nu allting börjar på riktigt. Jag flyttar upp till Sundsvall. Till kalla Norrland där man säger ja, eller svarar på de flesta frågorna genom att "suga in lite luft i käften", jag tror att ni förstår vad jag menar.Yogurthen är äcklig, den var god i början, men nu är den bara en besvikelse och jag funderar på att begäraat få mina pengar tillbaka, men den är ju i princip uppäten så jag tror tyvär inte att det funkar. Pengar är viktigt nu förstår ni, det är nu jag kommer få köpa mitt egna shampo, det är nu jag också kommer få köpa egen tandkräm och eget toalett papper. Laga min egna mat var dag, Söndagarna kommer vara utsatta för storhandel och Måndagar förmiddag för att tvätta. Det är nu jag kommer få sätta mig ner själv, och sy alla hålen på min tröja. Dammsuga alla rummen och tvätta toalettstolen! Det är nu det hårda livet börjar. Där är två polismän som sitter mitt emot mig i princip, den ena käkar en massa, macka, chokladbulle osv. Medan den andra, njuter av en yogurth, stackare, men han verkar tycka om den. Jag ska nog erbjuda honom min med! Nej nu ska jag dra, jag ska in på taxfree shoppen och låtsas vara ytters intresserad av att köpa märkes smink, fråga efter massa hjälp, ställa tusen frågor, bli låtsas besviken när de inte har det jag letar efter och sen ska jag be om en massa tester så jag kan bestämma mig till hemresan. Herregud nu är här en karl som nyser som en fjolla. Haha, jag tror jag springer här ifrån nu. På återskrivande!!!



Jag kan ju tillägga att fjollan som nös satt bredvid mig på planet från Stockholm till Sundsvall, vi var dem enda skåningarna. Skånska raden 8! intern skämt.


Las Vegas

Vet ni vad?! Jo, mitt jobb är helt pshyco! Dem har alltid typ maxade tävlingar, och nu när jag är bokningschef har jag större chans att få vara med på äventyr än jag någonsin har haft förut! Denna tävlingen dem har nu är extrem, den är helt störd! Det är en en-veckas resa till LAS VEGAS! Det är inplanerade äventyr som tex. helikopter utflykt till Grand Canyon och mycket mer!!! Tänk er shopping i Vegas, casino och sånt kul! Herregud vad jag längtar!


Vegas here we come!








Manolo vs. Louboutin

Manolo Blahnik



       




Christian Louboutin
         


Cosmopolitan och lite till...

Efter jobbet idag så bestämmde jag och Amanda oss för att dra ut och "ta en öl". Btw, varför säger man alltid ut och ta en öl när man absolut inte ens vill komma i närheten utav öl? Hur som helst, vi drog ut och tog en cider och en Cosmopolitan. Det sved i plånboken, det var egentligen mat pengar, att jag aldrig lär mig, huvva huvva. Men det var väldigt trevligt, vid ett tillfälle insåg jag hur högljud jag var. Det är nästan pinsamt. Det är helt underbart detta, en Cosmo after work sådär. Vad kul när lönen kommer, då hörrni ska det cosmas! Hur som helst nu är klockan snart två och jag ska upp halv 9 för det är möte, det vill jag inte missa. I morgon blir det spännande förstår ni, för i morgon så skall jag bjuda på en massa smått och gott och så lite foto inlägg!!! Men nu så ska jag krama om kudden. Tjaoo!



Hösten

Hösten knackar på dörren. Löven har blivit rödgula och faller av träden. Det regnar och är kallt. Jag är själv. Jag saknar min mamma och min pappa jätte mycket. Jag saknar att ha någon där som säger "glöm nu inte paraplyet, glöm inte att ta på dig jackan!! det är kallt ute, ta på dig vantar" Jag saknar att ha ett paraply, och jag saknar mina vantar. Jag vill åka hem till mamma och pappa, känna av trygghet åtminstonde för en helg. Ligga i mammas famn och bara känna lukten av "hem". Men istället så diskar jag, i diskmaskin dock, men jag diskar, fryser om mina fötter och funderar på om jag ska dra till jobb lite tidigare idag. Jag vill åka hem, nu!


Guess vem som är back???

Jo! Jag!!! För guess what! Jag har fått mitt internet nu, efter jobb ska jag fixa det och blogga som fan! :) Lyckan är total!

Hard working life

Det är inte lätt detta. Jag bor i en fyra helt själv, jag måste diska själv, städa själv, tvätta själv, allt själv. Det hade ju inte varit helt fel om där fanns någon som tex. kunde dammsuga och diska medans jag tvättar liksom. Herregud jag låter som värsta hemmafrun. Det är nu så att jag har hittat till tvättstugan, så i morgon klockan 16.00 - 23.00 ska jag tvätta! Jag vet vilka tvätt tider va?? Helt underbart, tvätta all night long! Jag måste diska också, och dammsuga tror jag. Så i morgon på min lediga dag är det storstädning som gäller. Helt värdelöst egentligen, men ja man måste ju.

Hur som helst, igår kväll fick jag ett booty call! Men det gick ju åt helvete i och med att my booty var i Sundsvall och mitt call i Skåne. Så nu undrar jag, varför får jag ett fucking booty call så fort jag har flyttat till andra sidan utav sverige? Hur kommer det sig att mitt call inte hade balls nog att ringa när jag befann mig i Skåne? Är det helt enkelt att man liksom försöker få något man inte kan få? Eller är det utav ren feghet? Får se hur mitt call reagerar när my booty befinner sig i samma stad.

Nog om detta. Nu ska jag luncha och dricka min Skogshallon Ramlösa.


Pssst...det är nog party i Sundsvall ikväll. Detaljer kommer first thing in the morning!


pure pleasure

Idag är lyckan total, jag kan inte sluta le. Jag är överlycklig, sådan här stor lycka har jag inte känt på länge. Vad beror detta på? Jo, jag har köpt SATC skoboxen, så nu har jag alla säsonger av Sex and the City. Gissa vad jag ska göra ikväll? Svår gissat hu? Vi hörs, nu ska jag och mina fladrande lockar ta över stället här, berättar mer om vad jag egentligen menar lite senare. Tjao!



Long time no see...

Det var längesedan jag skrev jag vet, men jag har ju inte super mycket tillgång till internet. Visst har jag det på jobbet, men när jag är på jobbet så jobbar jag. För det mesta :) Hur som helst, jag väntar på ett paket från min mamma, det är ju då mitt mobilabredband. Det kom inte idag tyvär, men förhoppningsvis i morgon :) Då ska jag blogga som fan! I promise! Jag älskar att blogga, men tiden räcker liksom inte tid när jag inte har internet hemma då jag kan blogga på kvällen. Lite snabb fakta om lite olika saker.

- Jag letar lägenhet som fan
- Jag måste tvätta
- Jag trivs mycket bra på jobb, och dem på jobb trivs mycket bra med mig
- Jag vill köpa en Designer väska. Några tips?
- Han är het,mycket mycket het
- Jag älskar Sex and the city,jag är a women besatt!

- Jag har köpt nya batteri till Göran så nu jävlar ska det fotas

Kvälls Max

Igår så gick det jätte bra på jobbet. Tjejerna fick in mycket bok och jag var nöjd :). När tjejerna hade slutat så satt jag och skrev in visningarna. Danne D & Danne E & Patrik B vart här, så fick de för sig att de var hungriga så de skulle åka iväg till MAX, jag fick en inbjudan så jag tackade artigt ja och hakade på. Vi åkte iväg till max dårå och där träffade jag på Hai, Sundsvalls tidigare bokningschef. Hon blev glad över att se mig och så, så det var kul! Det var mycket trevligt där faktiskt, för det är liksom första gången jag kommer "ut" så att säga. Så det är nice. Sen så blev jag hemkörd med mina varor som jag köpt. Det är så dyrt med mat så jag tänker äta en dag, sen inte äta i tre dagar och samma veva om och om igen! Jag älskar det verkligen här, och jag trivs skit bra i lägenheten, visst är den stor, men jag trivs!!! Hur som helst! Nu ska jag åka hem! Tjohooo...

I'm alive!!

Faktiskt så är jag det. Jag är på plats i Sundsvall! Jag har skrivit ett inlägg på min dator,men jag har inget internet så jag kommer publicera det när jag fått internet, förhoppningsvis denna, eller nästa vecka. Jag trivs bra i lägenheten ja bor i, den är stor, ja du riktigt stor. Det är en fyra, jag har den helt för mig själv! Det är ett fint område jag bor i. Det är jätte fin utsikt överallt, massa träd och skog och sådant mys! Jag har storhandlat mat på ICA idag, det var dyrt,men endå det måste ju göras liksom! Jag är väldigt trött, det är lite luft här i rummet menar jag! Jag har ringt runt till olika fastigheter idag, men ja det gick inte så bra, bloggar om det i morgon!!! Nu ska jag jobba vidare!

Blandade känslor!

I morgon sker flytten! Jag är redo, samtidigt som jag inte är. Jag ska få träffa en person, hett värre. Men det är inte allt. Jag verkligen trivs där det gör jag, och jag älskar mitt jobb. Men det är endå första gången hemifrån, på riktigt. Jag är min egna person nu! Det är jag själv nu som får köpa mat, betala hyra, alltså ja ni vet, allt det dära! Anyways, det är väl bara lite dagen innan ångest i guess! Nu ska jag försöka sova, jag ska upp tidigt i morgon, i morgon gäller det, the big day with the big D! Älskar er alla i Malmö endån liksom, kommer sakna er jätte massa också! Men jag kommer uppdatera här så pass ofta så det känns som att jag är i malmö! Sounds good?? PUSS

S i s t a   n a t t e n   i   s ä n g e n   i   m i n   t r y g g h e t !


Sundsvall have you missed me???

Jag åker tillbaka till Sundsvall i morgon! Väldigt tidigt på morgonen måste jag kliva upp, hög femma på den! Flyget går nog kl 06.30, herregud. Så ska man vara där en timme innan, och kliva upp en timme innan man åker, plus att det tar en halvtimme till flygplatsen med bil, så jag kommer med andra ord att få stiga upp klockan 4. Jag har nu betalt alla mina räkningar, och jag har massa pengar kvar, eller massa och massa, mer än vad jag brukar i alla fall. Hög femma på den också! Nu ska team Katta kila iväg och ta en dusch, sen ska jag träffa Larsson, vi ska luncha ihop. Kanske man hittar något trevligt på stan, en resväska kanske??  Man kan aldrig få nog av resväskor. Btw, jag har nog fixat boende, till en början i alla fall! Så tjena moss! Ska börja leta lägenhet redan i morgon tror jag. Får se. Men nu sa jag duscha!!!


Puss


RSS 2.0