Pizzagubben 0 - 1

Idag så beställde vi pommes med sås och ville få de körda till jobb, vilket vi fick, men när de kom fram så överasskades vi utav hur få pommes där faktiskt var per man. Gubben som körde hit de sa att vi skulle ringa och klaga, och det var jag som fick göra det såklart, för att betala 30 kr för 3 pommes ville vi verkligen inte.

ring ring...

Pizzadude - Pizzera T
Jag - Hej du! Det var jag som beställde pommes
Pizzadude - Hej hej!
Jag - En liten fråga här va, hade ni slut på pommesen eller?
Pizzadude - skratt  Ja faktiskt!
Jag - Ja men då förstår du också att vi inte tänker betala fullpris för de där resterna va?
Pizzadude - Haha jo, men betala 70 kr då.
Jag - FÖRLÅT?!
Pizzadude - Ja det skulle bli 90 men betala 70.
Jag - nähä du, vi betalar max 20 per skalle
Pizzadude - Ja men alltså vet du vad pommes kostar?
Jag - Japp, och vi är skit hungriga vi skulle kunna äta dina pommes på tre minuter
Pizzadude - Ja men beställ en pizza då!
Jag - Jaha, men vad kan jag vänta mig då? En degklump???!
Pizzadude - skratt Nejdå. men ja betala en 20a då!
Jag - Kalas! Tjing!


Pizzadude vs. Jag 0 - 1 !!

Rea på ikea...

Jag sitter och kränger vattenmelon, massa gott och tänker på en sak! Jag skulle tyckt att det var så fantastiskt trevligt om IKEA kunde ha 50 procent rea, och sen 50 procent på rabatt priset, you know som det är på de flesta ställen nu, hade det inte varit kung?

Hög femma!

Jag har blivit brun, jag har shoppat och druckit en frappe (frapino). Jag är så jävla fresch så det inte finns. Sommaren, speciellt denna veckan har varit så jävla bra. Trots allt jobb. Den senaste tiden har jag faktiskt bara tagit det lungt, käkat ute med vänner, tagit en cider här och en vider där, solat & badat i sinne. Shoppat och bara liksom levt gott. Nu sitter jag på jobb, och förhoppningsvis så kommer tiden gå snabbt. Jag jobbar veckan ut, men tur är att ajg börjar sent om dagarna, förutom på fredag för då är det möte på Hilton och jag har blivit tillsagd att vara med, så då får jag vara det helt enkelt. Ska bli trevligt och träffa alla säljare :) Om det nu kommer många, man får ju hoppas.

Idag har jag köpt följande.

Bikini
Linne
Skor
Pincette
(stavad det så?)
Nagellack
Nagellacks borttagning
Kalender
Örhängen


Har jag köpt mer? Hm, tror faktiskt inte det. Jag återkommer i så fall. Men nu, nu ska jag jobba! Btw, Fot ont vs. Anastasija 1 - 0 aj aj aj.


Fustration på hög nivå!

Jag är så jävla frustrerad och arg. Hur svårt är det att bara säga vad man tycker och tänker. Jag behöver få veta, jag tänker inte slänga bort en massa tid om vi inte är på samma trappsteg om ni förstår vad jag menar. Bara berätta då! Få ur skiten, jag behöver få veta. Det gör mig galen när någon börjar säga något sen bara slutar och vägrar fortsätta.

Sen är det en sak till, jag skickade in min telefon på lagning för 12 dagar sedan. Den var hos de i 10 dagar, sen fick jag tillbaks den i förrigår. Då jag märkte redan n'r jag fått den att den är i ännu sämre skick än när jag lämnade den. Så nu är den tillbaka där igen, lämnade min pärla idag, igen! Fan alltså, och så måste man hålla på sådär lämna fram och tillbaka tre gånger innan man kan få en ny! Jag är icke nöjd Sony Ericsson! Jag funderar starkt på att skicka ett jävligt otrevligt och långt klagobrev! Jag har fått låna min systers telefon, för El giganten kunde inte ens erbjuda mig en antik låne telefon denna gången! Min systers telefon är inte att leka med, den är tegelstens formad, lika lång, lika bred och framför allt, lika tung.

Hur som helst så är jag ledig i morgon, jag ska till stranden, steka mig och bada för första gången i år, hög femma på den! En annan sak som är kul är att vi ska hyra stuga vid havet, har ni tips? Jag vill ha bryggor, båt, hav, myset och lugnet.

Nedräkning - Margaretas Historia

Pjäsen gick bra! Den nya scenografin var också bra, och ja jag är jätte glad. För jag älskar pjäsen, jag älskar att spela den. Jag älskar kommentarerna jag får efteråt, speciellt i och med att de blir berörda. Det kom fram en kille till mig igår och sa "Här inne gör det ont, du berör så jävla mycket här gör det ont" också la han handen på hjärtat.  Herregud vad jag älskar pjäsen, och jag älskar M-H som skrev pjäsen! Nej nu blev det massa känslor!

Party ikväll!

Flytt, jubileum mm.

Det är mycket på gång nu! Mormor ska flytta, jag ska äntligen så eget rum och det måste renoveras. Hur skönt det än ska bli så kan jag inte hjälpa det, men jag blir ledsen på tanken av att mormor ska flytta, det är bara till trappan bredvid, men endå. Vi är liksom night buddies, vi är kung, vi pratar om nätterna och jag kommer sakna henne här.

Igår var vi på en resturang som heter Le Colise firade mammas och pappas 19 års jubileum och att mormor fått sina nycklar, sen samtidigt så döptes jag på samma dag. Så vi var där åt vitlöks baguetter, plankstek och drack cider och så. När vi skulle betala så sa de, nej det är redan fixat. Då hade resturangägaren, även min mammas och pappas vän sagt att vi inte skulle betala något, utan det är helt enkelt en present till de för jubileumet. Det bästa med kvällen var att vi satt där, allihopa, och var lyckliga!

Idag ska jag jobba, i morgon också. Jag ska ta med mig manus och plugga varje ledig sekund, för snart ska jag stå där på scen, ja på fredag och jag är skit nervös, inte ett dugg förbered! Men nu ska jag kränga frulle!

19 års jubileum

Grattis mamma & pappa!

Detta firas med middag på resturang med familje, blommor och paket!



Film maniac

Igår hade jag film maraton.Jag såg dessa filmerna
 
Step up - en jävligt bra dansfilm, jag by the way älskar dansfilmer
Ps. I love you - Jävligt väldigt vacker film!!! Mycket bra.
27 dresses - Helt okej! Men ja, jag vet inte, chickmovie?

Lite update

Sitter på jobbet just nu med redbull och väntar på att tjejerna ska komma och boka satan. Jag har satt ett jävligt högt mål för idag, 55 bok till i morgon. Men det ska de väl klara, hoppas jag i alla fall, annars är jag väl ganska körd.  Det bär av på födelsedags party senare efter jobbet, David fyller år. Grattis David! Det ska fan bli trevligt, träffa lite nytt folk och så.
 
Igår träffade jag mr handsome efter typ hur länge som helst, lika handsome och fan ta mig bakifrån han är jävligt het! Lika het som en valborgs brasa. Sen pratade jag med herr rullator också, ja jag vet inte riktigt vad som händer, vi får se. Mer update i morgon, för i dimman kan allt hände.


Hel dag..

Ja idag blir det en hel dag på jobbet. Från tidig morgon till sen kväll. Det är möte nu på morgonen, trevligt och träffa alla säljarna. Sen så drar jag och A på lunch och efter det är det dax och rigga upp för tävlingsdagarna nu till helgen, och det är jag som sitter ansvarig...det ska faktiskt bli kul! Då det är tävlingsdagar så dukar vi upp med chips, läsk, godis, naturgodis ballonger mm. Så ja, svullo here i come!

Long, long time ago, i can still remember

when i skrev mitt förra blogg inlägg. Ja det var ett tag sedan nu. Mycket har hänt. Så jag börjar från början tror jag.

Då jag skrev mitt förra inlägg var jag så arg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Anledningen till det var att en tjej ifråga satte mitt arbete, anledningen till varför jag blev arg var för att jag har jobbat där betydligt längre, och kan min sak jävligt bra. Om jag säger nej till en sak, så säger jag inte nej för att jävlar utan jag säger nej för att det ligger något bakom det. Att då gå till en andra person och fråga, det är inte okej.

Jag har varit och åkt jet-ski med jobbet. Vi åkte vid någon strand i ystad som luktade avföring, för att uttrycka mig på ren svenska så luktade där bajs. Jag tror faktiskt till och med att det var bajs under sanden. Det var liksom, ja inte en strand direkt, ja jag vet inte hur jag ska förklara, men det var kul att åka. vi fick åka på en jätte madrass och det var skit kul enda fram till att jag hamnade under vatten och tänkte att jaha, nu var det slut på det roliga, och då syftade jag på livet, inte åket.

Idag var vi och såg Sofia när hon tävlade i sommarchansen, sexy mama. Hon var massa duktig men hon kom tyvär inte vidare, men det viktigaste är att hon levererade och gav allt, hade kul och njöt av varje sekund hon var på scen.


Nu ska jag njuta av mina sista timmar som ledig, i morgon ska jag jobba igen.


Missa inte! Nedräkning - Margaretas historia. Den 25 Juli klockan 18.00 på Barnens scen i folkets park!
I rollen: Självklart moi Anastasija Stojiljkovic
Regi & Manus: Självklart Mim-Hanna Dahlgren


Fuckers!

Jag är arg, förbannad, ledsen, ja allt. Jag är på jobb, det påverkar, mycket, jätte mycket. Men just nu skiter jag i det.


Nedräkning - Margaretas Historia

Så var det dax igen, om ca 2 veckor så står jag på scen igen. Jag ska spela på något som heter Möllevångsfestivalen. Jag kommer att spela pjäsen som jag gjorde som mitt projektarbete.

Nedräkning, Margaretas historia

Fredag 25 Juli 18.00-18.30 | Gräsrotsteatern
Av Mim - Hanna Dahlgren med Anastasija Stojijlkovic Margaretas historia är en utlämnande berättelse om övervikt, mobbning, tröstätande och kampen för att bli sedd som personen innanför kroppen.


Den spelas på Barnens Scen i Folkets Park! Välkommna!

( Ja ni vet, jag är både Anastasija och Katarina.... suck)

all work work...

Jag bara jobbar och jobbar. Är hemifrån vid 14-15 och är hemma igen vid 23. Det är egentligen inte jobbigt, jo visst jag är jätte slut och så när jag kommer hem men samtidigt så älskar jag mitt jobb så det är ingen fara alls, plus att tjejerna förgyller min dag. Nej nu ska jag fixa mig sen work work!!!!


Citat från en tjej på bokningen igår. RInger till sin mamma tror jag och talar om jobbar lite övertid.

- Du, jag kommer lite senare idag, för jag håller på och drar in stora pengar här förstår du, ja bara så du vet..


It's raining man!

Nu är jag hos Denice, här har vi sovit. Igår så spö regnade det och vi som är sådär ganska barnsliga, sprang ut i regner, barfota och ja med lite kläder. Det var faktiskt jätte skönt, man kände sig fri på något sätt. Sen blev det makedonkan mat och massa sex prat. Härligt värre. Nu ska jag klä på mig och dra till jobb. Jag känner på mig att det blir en massa lång dag. Men det ska nog gå. Annars, vad har ni haft för er?


Gårdagens festligheter

Ja igår så bestämdes det i sista sekund att vi skulle till KB och festa. Jag fixade mig och tog ett par drinkar samtidigt, sen vinglade jag hem till Sofia där vi fortsatte att parta. Vi drog till KB, där träffade vi nästan alla från vår klass, ja jag kallar dem fort. för min klass, kommer jag alltid göra känns det som. Det var roligt å träffa dem, så jävla underbara. Jag och Sofia vinglade in på toan, där jag stod och förde liv om att musiken var oacceptabel, och att jag var upprörd, då en tjej höll med mig helt och sen sa hon, Men jag känner ju dej! Nejdå försäkrade jag henne om, att det gjorde hon nog inte alls. Jo, det gjrode hon för hon sa, det är ju jag, som intervjuade dig när du spelade din pjäs! Ja du minns, jag från tidningen! Lite kul var det faktiskt. Men ja, ikväll blir det fest med älskade människor, och förhoppningsvis så gör jag inte bort mig ikväll! Men det återstår att se....


In i dimman folk!

Jag och Sofia är på G, den som vill bli full, följ med! We're going out tonight!!!!

Bröllops present

Detta är vad jag tänkte köpa till min vän i Serbien som bröllops present. Vad tycks?? Btw, grönt är hennes favvis färg.



    

So fucking confused

Okej, here's the thing. I nian hade jag ganska tråkigt och la till ett namn. Jag är döpt till Katarina från början, men så la jag till Anastasija. Men i och med att mina föräldrar aldrig accepterat detta med att kalla mig för Anastasija, så har Katarina liksom gått kvar. SÅ i dax läget heter jag Katarina Anastasija .... Vissa känner mig som Katarina andra som Anastasija,  ni som följt min blogg känner mej ju som Anastasija. Men anyways, jag funderar på att ta bort Anastasija, för det är liksom för klyddigt med båda namn. Men samtidigt, alla som känner mig som Anastasija då? Jag gillar ju faktiskt Anastasija, men jag har börjat tycka om Katarina också. Jag är so confused. Jag vet inte vad jag ska göra. För Anastasija är ju en del av mig nu, men Katarina har varit en del av mig längre. Hjälp???

The power of friends

Jag vet inte hur ni är kära bloggare, men jag är sån att jag kan inte sitta på röven och rulla tummarna när en vän inte är på topp. Är det så att någon nära en mår krassligt så tar man saker i händer och fixar det tillsammans, tycker jag i alla fall. För om jag utgår i från mig själv så kan jag säga att det finns inget här i världen som får mig att må så bra som mina vänner. Inte ens en helt äkta Dolce & Gabbana väska. Hur som helst, det jag vill komma fram till är att vänner är det mest värdefulla man kan ha. Självklart familj också, men mina vänner är min familj.Har man vänner så klarar man allt.  Ta hand om varandra folks!


Ohana betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför


Lite nytt på bloggen...

Ja, lite ändring med designen, chickt! ;P
Nu ska jag se tv och käka vattenmelon.

sommartider hej hej

Ja det är sommar nu igen. Jag längtar något otroligt mycket till Serbien & till ditt vi ska resa, vart det nu än blir. Men Spanien kanske, eller Grekland. Nu ska jag iväg och fika med Philip, i'm dying for a Frapino.


Serbien here i come!

Jag har bestämt mig för att åka till Serbien. Jag åker förmodligen i slutet av aug, för en god vän till mig ska gifta sig. Då får jag vara med på hennes stora dag, träffa släkt & vänner, festa, och göra reserch för syster bröllop. bra.. bra... bra...









Mr not fuckable..

Jag ska iväg och sola, fresch. Jag måste byta blogg designe, detta är sorligt, den jag har nu är hemsk. Jag har räknat ut att jag får feta löner i juli & aug. Men tjena, det är jag värd!

Mr fuck me right now hörde av sig igår, and guess what, han är boring, and not so fuckable as i tought.

Vi hörs.

Köpa en digitalkamera - Mamma och pappa får köpa en till mig i studentpresent.
Köpa resväskor - Får se innan resa
Köpa Kläder - Mer sen
Se Sex And The City filmen
Festa massor på Fredag & Lördag
Resa till Barcelona eller Mallorca eller något annat härligt ställe, har ni tips?
Sker i aug/sep
Resa till Serbien Sker i okt/nov
Resa till Stockholm eller Göteborg kanske? Sker kanske inte alls??
Renovera mitt rum Sker i aug/sep
Betalat av mitt abonnemang Lär väl heller aldrig ske.
Betalat av min andra kredit på kläder Sker om ett par månader
Spara ihop lite pengar, åtminstonde 2000 Sker förhoppningsvis snart
Planera bröllop håller på...

Pappas flicka!

Pappa kom fram till mig för någon minut sedan och kramade om mig och sa.

" Jag är världen lyckligaste pappa, jag är de två finaste döttrarna man kan ha "

:') pappa <3


resa

Okej, jag vill resa. Eller ska resa, någon gång, i slutet av sommaren. Så jag behöver tips. Länder, hotell osv! Nära till stranden och nära till centrum, och det måste finnas pool.

RSS 2.0