The party

Ta mig härifrån! Jag mår så jävla dåligt, jag är så sjukt backdrunk, vilket jag inte varit på länge. Igår festades det riktigt rejält! Det började med att jag drog till Sofia efter jobb och vi hade förfest där, efter några drinkar, shots och kärleksförklaringar och självklart efter karaoke sjungande vinglade vi till bussen. Vi drog till slagthuset. Där var 20 årsgräns, men med ett leende och lite boobs så kom vi in, som vakterna sa "för ikväll". Men väl inne så köpte vi en drink och sen checka vi in rökrutan, där det by the way var skit mysigt, för de hade hamokar och sånt. Först träffa vi några dudes som va typ skit tråkiga och jobbade på Mc Donalds. Sen så efter det så sprang vi på någon jävligt givmild dude som jag hookade med sen. Men han ville nog mer än jag, men drinkarna ranglade in och hånglet var igång så ja, synd och klaga.Sofias vän Dan kom och drog med sig en vän, jag fattade nog aldrig vad han hette så vi kallar honom för sigge. Den här Sigge påminde mig jävligt mycket om min pappa. Han satt typ i en halvtimme och liksom försökte få mig till att börja spara pengar, för shppa kunde jag göra resten av mitt liv. Han tyckte även att jag skulle sluta skrika när jag kallade på någon jag kände. Då fick jag nog och sa snällt ifrån att jag tar inte order från någon och jag gör precis som jag själv vill. Men då, då blev det liv i luckan för då skulle han tala om för mig att det kunde han garantera att det inte var sant. För om jag hade ett jobb då betydde det att jag garanterat inte alltid gjorde som jag ville osv. Sen träffa jag en net snubbe som jag pratat med en tid, och igår råkade vi vara på samma ställe så what the fuck liksom, time to meet. Vi rockade dansgolvet och vi rockade baren. Tusen drinkar senare vinglade jag till en taxi och åkte hem. Kvällen var endå en fucking fullträff. Tack älskade Sofia för en helt fucking amazing kväll!!! You and me baby!

Party

Idag har jag shoppat jag gjorde ett jätte fynd, köpte en party topp som kostade 699 för 209 kr på oasis. Och sen köpte jag en nyckelknippa från Pilgrim 249 kostade den jag betalde 49. Ikväll är det party och invigning utav party toppen, ska bli massa skoj. Vi ska till Hipp eller Slagt, får se. Men nu ska jag duscha sen ska jag jobba.



UPDATE!
Nu ska jag och Sofia röja ikväll! SKÅL!

Fucking fabulous!

Så fort jag steg in så såg jag alla wannabees. Alla försökte vara lika fabulous som gudinnorna, det kvittade helt om derras pumps var slitna och köpta på en dinsko rea för 4 år sedan. Men de hade på sig de och de gick som om det var ett par Manolo Blahniks. Gucci & Louis Vuitton väskorna bars med stolthet, fast de var så falska så man kunde se det på 24.6 km avstånd. Alla var vi olika, vi hade absolut ingenting gemensamt förutom en sak, vi var alla där av samma anledning. Att få svepas med i den magiska världen på New Yorks gator, och bara drömmar oss in i den hysteriska mode världen. Vi var alla där för att vi älskade Steve & Mirande, vi var där för vi ville att Charlotte skulle få sitt barn, vi var där för vi mer än något annat älskade den hysteriska och fucking underbara Samantha, och självklart var vi där, för att följa vårt favoritpar, Carrie and Big. Med tårar, skratt och massa annat satt vi där i 2,5 timme och inte en enda gång tänkte vi på, när fan ska denna jävla filmen ta slut. Jag kunde inte hjälpa det, men jag drogs med av Samanthas härliga attityd, den den bissara mode världen mm. När filmen var slut mådde jag toppen, kom på mig själv hur jag lätt kaxigt vände på min Dolce & Gabbana klocka, slängde väskan på armen, vände på mitt fabulous as och gick därifrån, ut in the city, stoltare än någonsin.


Sex and the city & shopping

Klockan är för fan 08.26. Jag steg upp för att vara exakt 07.59. Varför är då frågan. Jo, ingen aning, det kan bero på att jag är på god väg till att bli galen, eller så kände kroppen av att det är shopping dag idag, och bestämde sig för att shoppa tidigt! Lönen har kommit. Inte hela dock, men det är en annan femma. Men den kommer också antingen senare idag, eller också i morgon.

Jag ska köpa följande idag:

Byxor
Tröja/jor
Parfym
Läppglans
Väska
kanske ett smycke?

Idag är det även dax för bio med min älskade syster, vi ska se sex and the city. Jag längtar!!



Det förbjudna...

En av mina kära vänner har gjort det man absolut inte får göra. Hon träffade en kille på krogen när hon va lite full för någon dag sedan, de smsade en massa dagen efter och bestämde att de skulle ses igen. Han kommer och hämtar henne i en orange bil. Killen såg inte alls ut så som hon trott och det blev en besvikelse. Men det var bara till att bita ihop. De såg film och så, då får hon ett sms av en vän. "Hur går det?" Hon skriver "Inte alls, han var inte alls så snygg som jag trodde". Det hon dock gjorde, var att smsa fel, så smset hamnade hos killen. Stämmningen blev ganska spänd kan jag lova. Så tjejer, skicka aldrig ett trashigt sms om din dejt, speciellt inte till din dejt!


Summer time...and the living is easy

Or is it? Jarå! Det tjänas pengar och det ska resas, shoppas, renoveras och ja, allt möjligt! Mina planer är följande. Under sommaren och typ ja, detta året så ska följande saker ha gjorts

Köpa en digitalkamera
Köpa resväskor
Köpa Kläder
Se Sex And The City filmen
Festa massor på Fredag & Lördag
Resa till Barcelona eller Mallorca eller något annat härligt ställe, har ni tips?
Resa till Serbien
Resa till Stockholm eller Göteborg kanske?
Renovera mitt rum
Betalat av mitt abonnemang
Betalat av min andra kredit på kläder
Spara ihop lite pengar, åtminstonde 2000
Planera bröllop

Har jag glömt något???

Tappra svenskar

Jag sitter på bussen och ser ut över stan. Regnet faller tungt, och vinden blåser hårt. Emellan åt så slår en blixt ner, och det är arga stämmor i form utav åska som hörs ovanifrån. Men den tappra svensken ger inte upp. Hppet om att sommaren ska komma tillbaka finns kvar, och inte minst visas detta på olika sätt.
 
Ut i det mörka vädret i ljusa färger, sandaler utan strumpor, Shorts i skrikiga färger, solglasögonen är på, de döljer besvikelsen över vädret, några ska köpa jordgubbar i de där stånden som ser ut som en jordgubbe, de står där länge för att de vill vara säkra på att det är rätt kartong jordgubbar de får med sig hem. Två tanter längre bort talar om tropisk värme.

Midsommar

Igår så firade vi midsommar. Först var jag hos Philip på en utsökt middag som han själv lagat. Sedan så spela vi massa spel, vissa blev blöta, och andra blev fulla. Efter den trevliga tiden där så kom David och Kevin och hämtade mig, sen körde vi hem till David där han hade fest, och där träffade jag andra roliga människor. Så satt vi där och pratade och drack och hade trevligt. Efter ett tag så körde vi in till Malmö och satte oss på ICE, sjöng karaoke, var massa fulla, kissade tusen gånger, flörta med tusen olika personer, sen blev det natta käk och hem.

Jag kan ju tala om en sak, jag har aldrig mått så dåligt, någonsin, som jag mådde i morse. Men annars var det trevligt. Glad midsommar!  Nu ska jag laga mat, för mamma å pappa är i stugan.

Bilder kommer så fort jag får några... :)


Kärring spel

Vilken jävla kärring spel Sverige! Man blir ju för fan förbannad. Ibland får jag känslan av att killarna inte vill komma längre. Suck. Men nog om det.

I morgon är det midsommar firande, först är det middag och sådant skoj, sedan ska vi ut och röja. Det var ganska längesedan känns det som, så nu ska vi ut och festa satan, in i dimman liksom!

Jag jobbar idag, från 17 - 21. Helt okej faktiskt! Min syster väckte mig och fråga om jag ville ha ett radio jobb, ja why not liksom? Så på måndag ska jag göra det. En sak som gör mig upprörd är att min säng har börjar höras när man vänder sig, lite grann bara, men tillräckligt för att göra mig upprörd.

Nu så måste jag klä på mig och åka iväg till affären med mamma, för hon har ont i armen så jag måste bär på påsarna, och hon kommer säkert se till att handla extra mycket bara för det. Avokado ska jag köpa i alla fall, så de så!

Ps. Jag funderar på att byta tillbaka till mitt riktiga namn, Katarina? Men jag skulle nog vilja stava det anorlunda kanske typ, Catharina, eller något. Ja Katarina it is! Jag måste ringa skatteverket.

One man down!

Igår blev det laserdome spelande i 1 timme, massa skoj. Speciellt eftersom vi vann stort sista rundan. Men andra rundan, så skulle mitt lag få springa in först, peppa och redo ställde vi oss och inväntade signalen, Philip in först, jag efter och josefin tät intill mig, jag och Josse fastnar på något sätt med varandra, så hon rycker sig loss och jag faller rak lång på golvet. Hon blir helt chokad, laget stönar och väntar på att jag och mitt feta ass ska röra på oss, jag får hjälp upp, och sann kämpe som jag är säger jag bara utan något som helst gnäll SPRIIIIIIIIING! (men det gjorde ont)
En klas förbättring, jag kom inte sist en enda gång!

Efter det så drog vi till krogen, där vi numera är stammisar, och satt där ett tag, det regnade, blixtrade och åskade ute, inte kul. Jag är rädd för sånt. Ja kalla mig för mes om ni vill, men det är obehagligt! Man vet liksom inte vart blixtrarna hamnar.

Vi har inget vatten här hemma fram till 15.30, men vi är förberedda, vi har fyllt badkaret och massa spannar och flaskor.

Ska jobba idag, hålla min andra kurs, de verkar tycka att jag är grym i och med att jag fick hålla i en till, massor kul! Nej nu ska jag faktiskt käka frulle.


Sjung om studentens lyckliga dag...

Den 4/6 var det dax, jag vaknade på morgonen efter att inte ha kunnat sova på hela natten, så nervös som jag var då, har jag aldrig varit förut. Jag steg upp, klädde på mig, sminkade mig, plåstrade om fötterna ordentligt, ner med spriten i påsen och iväg mot champange frukosten!

Väl framme i stan så köptes det jordgubbar, och det skreks och visslades i våra visselpipor. Folk var ju så extremt schyssta denna dag så man nästan blev rädd. Vi höll vår champange frukost i en park, bakom ett casino, mycket fint. Massor av studenter kom dit, alla i sina fina mössor. Redan på champange frukosten började jag känna av skoskav och sådant mys, för skorna var helt nya, aldrig använda förr och så var jag barfota. Det blev möss skrivning och massor med champange drickande, sedan så vinglade vi vidare till gränden, en resturang där vi åt vår studentmiddag.

Väl på gränden bestämde jag mig för att börja gå bar fota, bra val! Vi beställde in mat och dricka, och så kom våra kära lärare. Folk höll tal, folk grät och folk insåg att hey, vi vill inte skiljas åt! Efter middagen eller lunch var det ju, så åkte vi buss gemensamt till skolan, och jag fick en hel bunde plåster av en gammal tant på bussen som tyckte synd om mina fötter.

På skolan så var det dax för fotografering, klä flaket och så vidare, men vårt flak kom aldrig. Efter många spända samtal till föraren så kom flaket och vi kunde klä det, men eftersom tiden inte räckte till helt i och med att vi skulle till aulan och rektorn skulle hålla tal så fick föraren och resten göra det. I aulan höll rektorn tal och så, mycket fint, alla sjöng studentsången tillsammans sen var det dax för att bege sig upp i klassrummen och vänta på utspark.

Skolan fylldes fort, och plakaten började kika fram. 18.06 var det vår tur, vilken känsla, vilket pirr när vi stod där framför dörrarna, och 3, 2, 1 UT!!!!! Sprang upp för trapporna, såg alla människor, mamma, pappa, alla, skrek som jag vet inte vad, shit vilken känsla.

Väl när vi kom ner, kom blommorna och nallarna fram, sen fick vi bege oss till flaket, som körde runt oss i Malmö, detta var den absolut bästa dagen i mitt liv, och att få dela den med de människorna som har betyt mest i 3 år, helt fucking priceless!



























Tjoplong!

Tja! Ny blogg, nice! Ja detta får väl bli lite seriösare än den förra, och den innan den förra. Tredje gången gilt? I hope. Men välkommna hit och hoppas ni stannar. Annars då? Det är fotboll ikväll, tyvär så jobbar jag, så jag kommer att missa den. Men någon får hålla mig uppdaterad hemmifrån eller så. Jo, Kevin har tagit körkort, grattis som fan! Han körde mig hem igår också, massa snällt. Jag var väldigt upprörd igår kväll. Aldrig har jag varit så arg som jag var igår, och till och med i nytert tillstånd. Jag har a new thing, så fort någon är sen, så vänder jag på klacken och drar.

Igår så höll jag min första utbildning, eller ja det var sista dan på min första utbildning! Det gick skit bra, de är massor nöjda, så nu ska jag få hålla en ny utbildning på måndag! Massor kul!

Något som inte är lika kul är att jag har blivit biten av en mygga, det kliar. Jag måste ta död på kliandet. Vi hörs sen.

Tjing

RSS 2.0