Make up store

Ja, idag så har vi då haft möte på jobbet. Det var trevligt och kul samtidigt liksom. Sen efter det drog jag och Amanda till stan och min plånbok blev emo när jag shoppade loss lite grann. Jag köpte ett rouge, en rougeborste och en sminkväska. Mycket fint, mycket fint! Nu sitter jag hemma och knaprar på salta pinnar, dricker gott vin och ser på sex and the city. I morgon så är det jobb absolut hela dagen, så Söndag blir det bara ett morgon pass och sen så är det även julmarknad på söndag, hur mysigt som helst! Jag älskar julen. På Söndag ska jag storstäda och då ska ja försöka hänga upp min enda julstjärna jag har.




                    

huvudvärk och sex

...and the city. Japp, jag har värsta ont i huvvet, och så kollade jag just på SATC, äre så att det är fler scener i film versionen än den man fick se på bio?? Knasigt. Fattar inte varför jag har en sådan huvudvärk, förjävligt. Anyways, det är jätte fint ute, det är snö. Klockan är snart halv 3 och jag bör lägga mig. Nu typ.. God natt...

vintertid.

Snön faller över staden.
Staden är tyst och vit.
Doften av vintern sveper genom staden
Ljusslingorna och ljusstakarna pyntar hemmen.
I köken bakas det förfullt.
Pepparkakor
Lussekatter
Hemmen är fyllda med glädje
Jag är fylld med sorg
Jag saknar min mamma
otroligt mycket.
Jag älskar julen, och jag får fira den själv.




Natt uggla...

Well, här ligger jag nu i min soffa, kan inte sova. Jag ska upp 6 i morgon, jajamänsan! Underbart. Klockan är snart 3, alltså ska jag kunna sova mig snygg på 3 timmar, lycka till kompis! Så en liten uppdatering i från Sundsvall dårå. Det är -2 grader här, för mig är det sjukt kallt, jag får ont i fingrarna liksom när jag går utan vantar. Det snöade för inte så längesedan, sen tror jag att det har regnat en natt, så då blev det is, alltså riktigt mycket is överallt. Så sen igår kväll började det snöa, så när jag skulle hem höll jag på att ramla på röven 10 gånger så halt det vart. Sen så kommer det snöa i morgon också sägs det. När det är sådant här väder så är jag helt fasinerad över mitt val av att bo uppe på ett fucking berg. Hur som helst, mitt kylskåp har typ diarre eller något, för det låter som en orolig mage gör. Mina grannar har damp, för dem håller på och hammrar och mög 8 på morgonen, vem gör något sådant? Sen så när dem inte hammrar så jufsar dem, jag tycker att dem ska byta säng, för den hörs väldigt mycket. Dem också btw. Får väl ge igen snart någon gång tror jag, det är på tiden.

I morgon är det möte med företaget, stor möte för VD:n ska hålla i det. Spännande. Älskar när alla säljarna är samlade, för jag tycker så bra om dem! Dem flesta i alla fall. Det finns ju vissa undantag. Sen på lördag är det dax för att krasha min lägenhet, det är inflyttningsfest på gång. Vi blir väl ett par stycken. Det ska bli kul faktiskt!  Nej nu ska jag kika på någon film och förhoppningsvis somna till den!

Tjing i stugan!

Liten trött update..

Ja jag jobbar på eftermiddag/kväll, sover på dagen, städar donar och håller på i lägenheten!! sånt skoj ni vet! ja så det blir inte av att man hinner blogga så mkt.. men snart förhoppningsvis.

Lite lägenhet pics..

Okej, här kommer några få bilder, ingenting är klart och inrett och så, men ni kan juendå få en liten skymt av min lägenhet. Riktiga bilder tagna med riktig kamera kommer inom kort. :)












förlåt..

Jag vet att jag lovade bilder, men saken är ju den att man måste montera ihop hela fucking soffan! Jag har gjort det, och tänkte nu jävla i det ska här fotas och ställat i ordning, men sista benet på soffan klydda som fan, det är något fel med spiken, hur mkt man än skruvar och håller på så vill skiten inte. Så enda tills nu har jag försökt, och jag orkar inte mer. I morgon ska jag på jakt efter ett bord och en tvbänk, plus att jag ska fan se till att skruv fan börjar skruva på sig annars blir jag förbannad....ps. jag tror att det kan bli jätte fint detta...

PUSS

OJ ja jävlar...

Satan i gatan, idag ska det shoppas på IKEA! Japps, möbler ska köpas, inredning skall ske! Jag återkommer med bilder senare idag jag lovar. Hörs då!

Dagen med stort D

Den är kommen, idag ska jag städa som fan, och hämta mina nycklar till min nya lägenhet. Jag vet inte riktigt hur det känns, men det kommer väl ikapp snart i guess... Något som redan har kommit i kapp mig är då en förkylning. Är inte det helt fantastiskt? Tur att jag tog med min nässpray från Malmö när jag flytta hit! Tjing på er!!!

RSS 2.0