ÄNDRING

Jag har bytt blogg. Till en mer seriös.

http://katariiinas.blogg.se

Städning är bullshit

Igår var jag ledig och bestämde mig för att stor städa lägenheten! Jag satte igång, diskade, torkade av damm, dammsög, tvätta golv, gick ut med soporna mm. Jag blev inte klar igår, så jag fick fortsätta idag. I och med att jag ska fara till jobbet strax så är jag tvungen att fortsätta i morgon. Under dessa städ dagar har jag kommit fram till att städa är bullshit. Visst det är as nice när absolut allting är klart, men fy fan, när man väl ska göra det, då äre bara bullshit. Död åt städning!



Sömnlös i Sea... Sundsvall.

Jag är seriöst helt jävla störd och paranoid. Mina grannar håller på med något, gud vet vad. Det hörs jävligt mycket mellan lägenheterna. Det låter som fan och för varje ljud så känns det som att någon försöker bryta sig in hos mig. Fy vad jag blir less på mig själv och mina störda tankar. Jag är även less på mina grannar för när jag nästan precis hade somnat så väcker dem mig. Så här sitter jag, när jag egentligen borde sova. Fy fan... arg blir jag!


Larv i tamponger...

Seriöst jag köpte världens larvigaste tamponger. Nej men skämt å sido. Så här var det, jag öppnade ett helt NYTT paket tamponger, överst i paketet ligger en bruksanvisning, jag lyfter på den, och där mina vänner ligger en brun stendöd äcklig jävla larv!!! FY FAN ALLTSÅ!!!! Jag vill ha skadestånd!!!


tåg 2...

Ja nu är jag på tåget som tar mig hem till Sundsvall! Jag hann inte blogga i Sthlm för tåget vart sent från Malmö och plus att min fucking packning var så jävla tung och klumpig så jag har numera två stycken avdomnade armar. Helvete. Jaja, nu är jag på tåget, sitter ner, ej stressad längre. Vad skönt. Nu ska jag se på film. Puss puss!!!


Tåg...

Tåg är väl endå det tråkigaste som finns. Okej kanske inte alltid men för det mesta. Det är tråkigt och drygt. Woho, 1,5 timme kvar till Sthlm. Sen bara typ tusen timmar kvar från Sthlm till Sundsvall. Hörs när jag är i Sthlm. Hej på de!

On the road

Jajemänsan we are on the road! Pappa kör jag har precis spenderat dem senaste 20 minutrarna genom att försöka installera hans jävla GPS som han inte förstår sig på. Jag lyckades! Jajemän! Jag är kung! Så nu far vi mot en annan stad, långt långt bort! Efter 1.5 år kära snokare, så ska jag äntligen få träffa henne. Min skatt! Tydligen kommer vi vara där om typ 2 timmar. Jag trodde att vi skulle komma hem någon gång i natt men icke. Vi är väl hemma senast ja, kanske vid 20.00. Sedan i morgon så far jag tillbaka hem till Sundsvall! Så ni som vill träffas and say your goodbyes i'm hemma typ vid 20.00 då som sagt. Japp nu blev det lite klyddigt. Jag har glömt mina hörlurar hemma, så nu måste jag våndas med att lyssna på pappas bullshit musik. Den är bullshit, på riktigt...det är sådan där utländsk hopp hopp musik. Ush. Inte HIP hop, utan verkligen en HOPP HOPP musik, man liksom hoppar till den. Svårt å förklara får väl visa er någon dag.


Later


Nyårslöften

NYÅRSLÖFTEN

1. Ta körkort
2. Bli mer ekonomisk och äta mer hemma
3. Bli bättre på att städa och hålla ordning
4. Bli mer rak mot andra människor
5. Tjäna enormt mycket pengar
6. Gå mer ner i vikt.


Gott nytt år!

Gott nytt år! Sådär två dagar försent. Men bättre sent än aldrig skulle jag vilja säga. Ja igår så fyllde jag år (1.1.09) då blev jag hela 19 år gammal. Ålders nojan börjar krypa fram nu. Hihi närå, skämt å sido. Det firades med god mat, tårta, dryck och snacks. Mina älskade vänner var här på besök och jag fick fina presenter. Jag har fotat massor, men som sagt jag har glömt min usb sladd i sundsvall.

År 2009 ska bli sådär perfekt. Det har varit en sjukt grym start på året. Min brorsdotter som jag varken sett eller pratat med på 1,5 år nu, Hon ringde, jag fick prata med henne och på Lördag ska vi äntligen få träffa henne. Jag är helt stört glad i hela kroppen, men samtidigt nervös. På Söndag ska jag tillbaka till Sundsvall. Det ska endå bli skönt. Jag älskar ju att vara i Malmö, men nu känns det som att, sådär ja, nu äre dax för hemgång! Nu har jag liksom gjort mitt här!

Nyårsafton var jätte skoj, jag ska berätta allting i detalj i morgon! Men nu, nu ska jag sova!


RSS 2.0