I just must say... Party my dear!!

Ikväll är det party!!!! Som fan, i hope! Vi ska ut, några från jobbet, så jävla nice! Jag har längtat efter att komma ut lite! Nu så händer det wohoo... ses i dimman mina vänner, ses i dimman!!!

Dagens vuxenpoäng

Idag har jag samlat på mig så många vuxenpoäng så att det räcker och blir över för idag har jag gjort följande....

Betalt hyra
Skällt på Comviq
Fixat med min el
Gjort adress ändring


Huvva! Jag är fan grym ja!

Jag ser det snöar...

Vet ni vad! Det fucking har snöat och snöar här i Sundsvall! Jag är helt överlycklig. Vet ni vad jag älskar, riktigt snö, som är kvar, som lägger sig, jag älskar när det knakar under skorna när man går i snön, och det jag älskar mest av allt är lukten av den första snön! Jag älskar det!











IKEA

Ikea har en konstig inverkan på folk. det är helt sant. Så fort man stiger in på IKEA så börjar känslorna sprudla fram, det är typ blixtrar och dunder, magiska under, och för varje avdelning så blir man gladare och öppnare för inköp! Igår var jag ute efter, ja allt i princip, för jag har absolut ingenting i min nya lägenhet. Jag har btw, skrivit på kontraktet och ska lämna det idag. Igår så blev jag förälskad i allt jag såg, eller inte allt faktiskt, vissa saker sa jag bestämt vad jag tyckte om, och det var att dem borde förbjudas. Och en sak till, what the fuck is up with that att när man sitter och fixar, så ska städerskorna komma och i princip moppa en på fötterna? Jag menar hallå? kan ni inte vänta tills jag har fikat klart. Nu menar jag inte att låta som en bitterfitta, för jag är en väldigt snäll person fast kanske bevisen talar emot det. Men anyway, jag behöver 20.000kr för att renovera om helt, eller ja köpa in allt jag behöver och vill ha! Vad säger ni om det? Ska vi öppna en Hjälp-Katta-Flytta fond!? Jag är fan på, är ni?


god nyhet!!!

Jag fick lägenheten!!!



Arlanda

Nu sitter jag på Arlanda. Resan hit gick bra, mitt flyg går om exakt en timme. Drygt och vänta tycker jag dock! Men det går väl snabbt nu när jag har denna makapären. Det var en präst med på planet hit, jag väntade på att hon skulle säga. "Barn låt oss nu ta varandras händer, och be för en säker och fridfull resa, amen barn, amen! " Men det kom aldrig, jag blev måttligt besviken faktiskt!

Jag tänkte på en sak, jag har ju packat med vodka och lite sånt så att jag ska kunna göra coctails hemma nu när jag kommer fram. Jag har även packat med coctail glas, hoppas dem håller?? För dem är ju inte precis rädd om våra väskor. Jag är väldigt glad över att jag slapp betala min övervikt. Jag hade 4 kilos övervikt. Det kostar typ 60 riksdaler/kg.

Det är början på en ny vecka, klockan är 14.00 och jag har redan hunnit göra en kass deal. Jag köpte en pizza slice på pizzahut här på Arlanda, seriöst den äckligaste pizzan jag har stoppat i munnen, och seriöst dyraste. PizzaHu är så överskattat. ICA's lunch sallader på Bergsg i Sundsvall är dock underskattade!!

Nu är det bara 30 minuter kvar innan vi får gå in i hope. Japps det har tagit mig en halvtimme att skriva ett inlägg, men jag har gjort fler saker under tiden, så det ska ni veta! Jag tror att min väsla åker bil just nu, sån där SAS bil you know, I really think so faktiskt! Men japp, vi hörs i Sundsvall!!

Förresten, en sak! Innan jag åkte så fick jag en underbar "bra att ha" låda utav Jossan! Den var jätte fin och innehöll följande:

Kondomer
En enorm penna
Strumpor
Alvedon
Plåster
En bad bomb
Spaggethi
Ett batteri
Två ljus
en stor hejar handske
och foton


Svengelska...

Det finns nog inte något som är så ljuvligt än när en Svensk buisness man känner sig as viktig och pratar engelska. För vi vet ju alla vilken underbar Svengelska dem har. Denna mannen är underbar, han sitter med sin scones, sitt kaffe och sin röda skrikiga tröja och pratar i telefon, han har gjort det nu den närmsta halvtimmen. Jossan han pratar päronskånska. Grov päronskånska, det är förfärligt.

Jag sitter här på samma plats som sist. I dem enorma oranga stolarna. Jag fixar en blåbärs muffins och ramlösa citrus. Jag borde hitta ett el uttag, så jag kan koppla in min dator, men stolarna är ju så sköna, och om jag ska koppla in det, innebär detta att jag måste byta plats!

Jag köpte nästan en hudlotion för 700 kr, tur att jag har lite hjärna kvar som stoppade mig!


Adjö är ej för alltid,farväl är inte slut

Denna helgen har varit helt jävla underbar. På alla sätt och vis. Som en dröm, men nu ska jag tillbaka till reality. MIssförstå mig inte nu, jag är kär i Sundsvall, men jag älskar visst Malmö! Kanske inte Malmö som stad, men jag älskar Malmös innehåll. Alla mina vänner är här och jag vet precis vart jag ska, jag vet precis om jag ska ta buss nummer 2, 8 eller 1. Jag vet också vart allt ligger, och vad allt kostar. Men äsch, det är inte lönt att börja deppa ihop, för vi vet ju att jag har ett band med Sundsvall också. Jag har mitt mobila bredband, så jag kommer blogga från flygplatserna, både Sturup och Arlanda. Så idag blir det massa blogg. Jag undrar om man kan blogga från flyget?? Jag tycker att det är nästan pinsamt att fråga, jag menar det finns ju säkerligen ingen "teckning" i luften, eller? Jag vet inte, jag är väldigt oteknisk!
När jag kommit till Sturup så börjar jag berätta om min helg! Helt amazing!

Tjing!

söndag morgon.

Nu har jag varit här i nästan två dagar, ja i Malmö då. Jag har träffat dem flesta och kramat det mesta. Vad ska jag säga, i'm having the time of my life och jag är lite rädd för hur jag ska känna när jag är tillbaka i Sundsvall. Så nu såhär dagen innan jag ska hem så undrar jag, var detta en bra ide? Var detta något jag behövde eller helt tvärtom? Det återstår att se. Jag har äntligen fått ett fungerande internet från tre. Så här ser det ut, men det är i rosa.



Nej nu ska vi iväg till IKEA hoppas jag...

Borta bra men hemma bäst?

Ja kanske det, men då är ju frågan, var är mitt hem? Ar hemma i Malmö eller är hemma i Sundsvall? Vet inte, men allt jag vet är att jag i morgon skall till Malmö! Det är sant minsann! Det är sjukt pirrigt och jag måste packa direkt efter detta här inlägget. Jag är nervös, har dem vodka redbull på flyget? Eller kanske cosmopolitan?? Nej jag tror nog inte det, men mamma har handlat hem så vi kan dricka cosmopolitan som fan! As bra!! Nu äntligen kommer mina coctail glas till användning, och jag ska ta med dem tillbaks till Sundsvall sen! Jag får bara inte glömma något, men om jag känner mig själv så kommer jag glömma både något och lite till. Hur som helst, jag bör packa. Det är spännande detta, hur kommer det kännas när jag är på skånsk mark igen? Kommer allting vara som förr? Har färgen på bussarna ändrats? Har mina föräldrar ändrats? Har min hund blivit större? Kommer mitt rum att se precis likadant ut som förr? Herregud nu bablar jag på som om jag varit borta i 1,5 år inte 1,5 måndag.

Men hörre du, (that's my new thing) Nu ska jag packa för i morgon flyger jag! Wohooo!!!! Vi hörs när jag är i Stockholm!

Tjing!

Lägenhets riket

Jag är så jävla excited. Detta med lägenheten ser jävligt ljust ut, ingenting är klart än så jag tänker inte förvänta mig för mycket, men det ser bra ut! På riktigt, mycket bra ut. Den är så jävla fin också. Det känns som ett radhus. Visst backarna är enorma, men lite kondis på köpet skadar ju fan inte eller hur??

Är den inte fin så säg...


Rosa bandet

Halloj!


Nu är helgen över och jag har fått sova ut! Det har varit en intensiv men väldigt rolig och mysig helg. I Lördags jobbade jag dubbel pass och i Söndags jobbade jag morgon pass, när jag egentligen är ledig på Söndagarna. Men det var värt det. Tjejerna var as grymma, vi fick in mycket bok och därmed bidrog vi med många kronor till Rosa Bandet. För det var ju Rosa Bandet Weekend på jobb nu. Det var en tävlings och insamlings helg. Mycket trevligt. Det var ballonger (rosa) överallt. Vart man än vände sig så var där rosa ballonger. Jag är måttligt trött på rosa nu faktiskt.


Igår var jag även och kollade på en lägenhet. Jag är typ helt jävla förälskad. Området är jätte fint, lägenheten har liksom en egen direkt ingång. Det känns som radhus. Byggnaden är as söt. Lägenheten är även typ skit stor. Det är helt underbart. Jag är som sagt helt jävla förälskad. Det var kärlek vid första ögon kastet! Jag hoppas att jag får dem. Det är även nära Cantrum och ännu närmre mitt jobb. Det var även så fint igår, för nästan alla löv har blivit gula, oranga och röda. Jag tog bara ett litet foto med min mobil, det får duga tycker jag. Nu ska jag platta håret, sminka mig och iväg till jobbet, det är mycket som ska göras idag, jag ska även hålla kurs! OH! Ja kommer kissa på mig, det är alltid liks spännande varje gång. Tjing!




helt ointressant... eller??

Ja vem vet, skitet jag skriver kanske är helt jävla ointressant eller så är det tvärtom. Att det är väldigt intressant, men jag tvivlar. Hur som helst, jag borde så sova, för jag ska upp och jobba om 6 timmar. Jag behöver 12 timmars sömn för att funka, 10 kan också gå. as bra. Idag hade vi möte på jobb. Alltid lika kul att träffa alla. Sen måste jag berätta om en sak, alltså där är en dude på jobbet, han har köpt ett marsvin och döpt honom till hamster, haha är det inte kung så säg??

Hur som helst, jag har nu missat min tvätt tid typ 8 gånger, okej inte 8 men två. Jag måste verkligen tvätta nu snart, för det kommer sluta med att jag kommer få runt med typ kreationer gjorda utav sop påsar. Det är nog inte så in just nu, men kanske kan jag få det att bli det, vem vet?

Idag har jag tuffat till mig, mycket. Det är bra eller hur? Så ska det va.

Förlåt jag är hel trött, jag vet inte ens vad jag skriver.. jag ska nog sova..

Jag såg Den lilla sjöjungfrun i förrgår, heja disney!!!

Tjing!


Grinet

Ja just i denna stund sitter jag och grinar. Jag har ringt alla, ingen svarar. Jag vet inte varför jag grinar, men jag gör det bara. Jag är ledsen, jag mår inge bra. Jag saknar min mamma som fan och jag började grina när jag pratade med henne, men jag la snabbt på för jag vill inte oroa henne. Vill inte störtböla i hennes öra liksom när det är as svårt för henne också. Min mormor tänker jag inte ringa och ringa ut hos, för hon saknar mig mer än mamma. Pappa samma där. Mina syskon har inte ringt mig en enda gång sedan jag flyttade, tack för den..er kärlek värmer. Alla tar körkort hit och dit och här sitter jag och gör inte det, fast jag borde.Jag drömde om mamma i natt. Sen drömde jag om en annan familj som vi inte är speciellt bra vän med längre, hur alla dem körde bil tom minstingen (ser ni min ångest över körkort) och hur dem var glada tillsammans och sjöng serbiska låtar (märker ni av att jag saknar den utlänska biten utav mig också?? den är som spårlöst försvunnen sen jag började gymnasiet speciellt från trean och framåt) Jag saknar sång lektioner, jag saknar att sjunga högt i min mikrofon tills grannen bankar i väggen. Jag vet ingenting... jag är vilsen.

ps. det slutade med att jag ringde mamma och grina endå. ds.

Hello Pinkie!!

Idag har jag faktiskt rosa sturmpor på mig, det är ganska otroligt i och med att jag alltid har svart annars. Men idag är det change på gång. Klockan är snart 14, jag måste fixa mig, tvätta håret och dra till jobbet. Idag måste jag seriöst handla för jag har ett smörpaket i kylen och broccoli i frysen så det är ganska krisigt. Jag har bara inte orkat handla.

Idag ska jag iväg och titta på en lägenhet då. Hoppas det är en "omg i have died and gone to lägenhetshimeln" lägenhet. Fast det är en 1:a så tror jag att det kan vara något. Nu har jag kommit till det stadiumet att jag kommer ta vad som helst, dels för att ha något eget som jag kan kalla för hem på riktigt, och dels för att samla bostads referenser.

Nu ska jag tvätta håret och sen ska jag ut i regnet och iväg till jobbet.

Tjing!

112? En tand är sprucken...

Igår då så låg jag i sängen, pratade med mamma och hade min dator på min knän, wiims så tappade jag min dator på min framtand. As bra! Så det gjorde skit ont, men ja... för att jag senare på kvällen ska upptäcka att jaha, men tjena där är en spricka. Inte på längden utav tanden, nej nej, utan på bredden. Det är en tunn tunn tunn linje som går över tanden liksom. Igår gjorde det ont, idag har det lagt sig, det gör lite lite ont om jag biter i något as hårt. Hur som helst. Jag ringde tandläkare i Sundsvall och då säger hon, aa du skulle ju kunna avvakta lite, men om det blir värre så kontaktar du 112.
112?!!?!? What??? För en jävla tand??? Jag trodde att hon drev med mig, men icke! Hon var fullt allvarlig och sa att jag skulle ringa 112! Så ja, jag fick spel på henne, jag tänker fan ringa tandläkare i Malmö! Hur som helst, jag ska titta på en lägenhet i morgon! As bra! Hoppas jag får den! Idag är jag måttligt less på allting ska jag säga er!! Faktiskt så är jag det. Jag ska sova så kanske det går över!


RSS 2.0